Over ons 2024-05-23T22:22:16+01:00

Over ons

Drie broers uit een gezin van vijf met één droom; gezamenlijk een eigen bouwbedrijf starten. Zo zijn we in 2017 gestart met Gebroeders Prins Bouw. Na een paar mooie jaren en mooie klussen verder, hadden de broers toch andere ambities en dromen. De ambitie en droom van Johan Prins is om Gebroeders Prins Bouw verder te laten groeien.

Johan werkt inmiddels 15 jaar in de bouw en mag omschreven worden als een zeer gedreven vakman. Lars Rauws deelt de drijfveer van Johan. Zo besloten Johan en Lars om verder te gaan met Gebroeders Prins Bouw. Naast deze twee eigenaren hebben zij een team aan vakmensen om zich heen weten te verzamelen.

Samen met dit team doen we van alles. Van kantoor- en huisverbouwingen, tot het leggen van zonnepanelen, tot loodgieterswerkzaamheden etc.

HET TEAM

Johan Prins

Nadat ik mijn VMBO diploma met specialisatie ‘’bouw’’ heb behaald, ben ik begonnen aan een 4 jarig werk/leertraject bij Edubouw. Hier ben ik geslaagd voor de opleidingen Primaire timmerkracht (niveau 2) en Voortgezet timmerkracht (niveau 3). Na deze opleidingen ben ik fulltime gaan werken bij een aannemersbedrijf, waar ik veel ervaring heb opgedaan.
Sinds een half jaar ben ik bezig met de opleiding Assistent uitvoerder (niveau 4) en ik hoop deze binnen nu en anderhalf jaar af te ronden.


Lars Rauws


Gijs de Bruin

Na mijn VMBO op de KTS ben ik begonnen aan de opleiding allround timmerman bij Bouwmensen. Deze keuze was eigenlijk vrij makkelijk, want tijdens mijn laatste twee jaar op de middelbare school was mijn vakkenpakket volledig gericht op de bouw. Ik heb toen ook stage gelopen bij Gebroeders Prinsbouw. Ik kende Dorus en Johan al en wilde graag zien hoe de echte praktijk eraan toe ging. Na deze stage was ik overtuigd om de bouw in te gaan en ben ik blijven hangen bij Gebroeders Prinsbouw vanwege de goede sfeer.

Kylian Nieuwenhuis