Over ons 2019-03-02T16:43:00+00:00

Over ons

Wij, Dorus, Johan en Bram zijn 3 broers uit een gezin van 5 jongens, woonachtig in Lisse. Al vanaf dat we heel jong waren hebben we de droom om ooit een bedrijf met elkaar te beginnen. We zijn allen opgeleid bij opleidingscentrum Edubouw en zo zijn we doorgestroomd naar het werkveld. Dorus heeft inmiddels 15 jaar ervaring in de bouw en heeft de laatste jaren ook de nodige ervaring opgedaan in het loodgieterswerk, sanitair, tegelwerk en elektriciteit. Johan en Bram werken 10 jaar in de bouw en zijn 2 zeer gedreven vakmannen. Door dit gemotiveerde team aan vakmensen, met ieder zijn specialiteiten, staat er een mooi bedrijf dat zich bezig houdt met alle facetten van bouw.

HET TEAM

Dorus Prins

Nadat ik mijn middelbare school met als vakopleiding “bouw” afsloot met een diploma ben ik via Opleidingscentrum Edubouw aan de gang gegaan als leerling timmerman. Ik werd geplaatst bij een Aannemersbedrijf uit Hillegom waar ik voornamelijk werkte in de nieuwbouw van villa’s en bedrijfspanden. Tijdens deze periode zat ik 1 dag in de week op school in Leiden waar ik slaagde voor Primaire timmerkracht (niveau 2) en Voortgezette timmerkracht( niveau 3). Na het behalen van deze diploma’s ben ik in dienst gegaan bij dit aannemersbedrijf. Toch wilde ik mezelf blijven ontwikkelen en besloot na een aantal jaar weer de schoolbanken in te gaan. Het doel was om mijn uitvoerdersdiploma te halen. Via BOB opleidingen heb ik in de avonduren de opleiding Assistent uitvoerder gevolgd. Na deze opleiding ben ik meteen doorgegaan en heb ik ook mijn diploma Renovatie uitvoerder behaald. Tijdens deze periode ging de aannemer waar ik in dienst was failliet, waardoor ik tijdelijk geen baan had.

Bij de doorstart werd ik gevraagd om weer te komen werken voor dit bedrijf en na een jaar besloot ik toch een hele andere weg in te slaan, namelijk als badkamermonteur.

Na bijna 3 jaar met plezier dit vak te hebben beoefend, hebben we besloten de uitdaging aan te gaan en een eigen onderneming te starten.

Johan Prins

Nadat ik mijn VMBO diploma met specialisatie ‘’bouw’’ heb behaald, ben ik begonnen aan een 4 jarig werk/leertraject bij Edubouw. Hier ben ik geslaagd voor de opleidingen Primaire timmerkracht (niveau 2) en Voortgezet timmerkracht (niveau 3). Na deze opleidingen ben ik fulltime gaan werken bij een aannemersbedrijf, waar ik veel ervaring heb opgedaan.
Sinds een half jaar ben ik bezig met de opleiding Assistent uitvoerder (niveau 4) en ik hoop deze binnen nu en anderhalf jaar af te ronden.

Bram Prins

Het is allemaal begonnen op de Paulus school te Hillegom, met als vakopleiding ‘’Bouw’’. Na het behalen van mijn diploma ben ik doorgestroomd naar Edubouw, wat nu Bouwmensen heet. Daar heb ik een 4 jarige opleiding gedaan, waarbij ik werken en leren gecombineerd heb, dit alles bij verschillende aannemers in de Bollenstreek. Bij Edubouw heb ik dan ook mijn diploma’s Primaire timmerkracht (niveau 2) en Voortgezet timmerkracht (niveau 3) behaald. Om daarna fulltime aan het werk te gaan als timmerman. Na zes volle dienstjaren heb ik veel ervaring op kunnen doen in de bouw, daarnaast ben ik erachter gekomen dat werken voor een werkgever niet helemaal bij mij past. Met alle kennis en ervaring die ik afgelopen jaren heb opgedaan, is het nu tijd voor onze eigen onderneming: Gebroeders Prins Bouw.