Over ons 2020-06-12T07:04:59+01:00

Over ons

Wij, Dorus en Johan, zijn twee broers uit een gezin van vijf jongens, woonachtig in Lisse. Al vanaf dat we heel jong waren hebben we de droom om samen ooit een bedrijf te beginnen. We zijn beide opgeleid bij opleidingscentrum Edubouw en zo zijn we doorgestroomd naar het werkveld. Dorus staat al 15 jaar op de bouwplaats en heeft de afgelopen jaren ook de nodige ervaring opgedaan in het loodgieterswerk, sanitair, tegelwerk en elektriciteit. Johan werkt inmiddels tien jaar in de bouw en mag omschreven worden als een zeer gedreven vakman. Vanuit deze bak aan ervaringen heeft Gebroeders Prins Bouw een team aan vakmensen om zich heen weten te verzamelen. Nu staat er een mooi bedrijf met verschillende specialiteiten, waardoor zij zich kunnen bezighouden met alle facetten van de bouw.

HET TEAM

Dorus Prins

Nadat ik mijn middelbare school met als vakopleiding “bouw” afsloot met een diploma ben ik via Opleidingscentrum Edubouw aan de gang gegaan als leerling timmerman. Ik werd geplaatst bij een Aannemersbedrijf uit Hillegom waar ik voornamelijk werkte in de nieuwbouw van villa’s en bedrijfspanden. Tijdens deze periode zat ik 1 dag in de week op school in Leiden waar ik slaagde voor Primaire timmerkracht (niveau 2) en Voortgezette timmerkracht( niveau 3). Na het behalen van deze diploma’s ben ik in dienst gegaan bij dit aannemersbedrijf. Toch wilde ik mezelf blijven ontwikkelen en besloot na een aantal jaar weer de schoolbanken in te gaan. Het doel was om mijn uitvoerdersdiploma te halen. Via BOB opleidingen heb ik in de avonduren de opleiding Assistent uitvoerder gevolgd. Na deze opleiding ben ik meteen doorgegaan en heb ik ook mijn diploma Renovatie uitvoerder behaald. Tijdens deze periode ging de aannemer waar ik in dienst was failliet, waardoor ik tijdelijk geen baan had.

Bij de doorstart werd ik gevraagd om weer te komen werken voor dit bedrijf en na een jaar besloot ik toch een hele andere weg in te slaan, namelijk als badkamermonteur.

Na bijna 3 jaar met plezier dit vak te hebben beoefend, hebben we besloten de uitdaging aan te gaan en een eigen onderneming te starten.

Johan Prins

Nadat ik mijn VMBO diploma met specialisatie ‘’bouw’’ heb behaald, ben ik begonnen aan een 4 jarig werk/leertraject bij Edubouw. Hier ben ik geslaagd voor de opleidingen Primaire timmerkracht (niveau 2) en Voortgezet timmerkracht (niveau 3). Na deze opleidingen ben ik fulltime gaan werken bij een aannemersbedrijf, waar ik veel ervaring heb opgedaan.
Sinds een half jaar ben ik bezig met de opleiding Assistent uitvoerder (niveau 4) en ik hoop deze binnen nu en anderhalf jaar af te ronden.